GM Yachting

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Home GM Yachting
GM Yachting

Nieuwbouw

Op ambachtelijke wijze bouwen wij al meer dan 20 jaar stalen en aluminium rond- en s-spant casco’s.

Pleziervaart

Uw droomjacht koopt u niet bij een fabriek, maar laat u bouwen door vakmensen die uw droom begrijpen. Vaklui die weten wat u wilt, die luisteren naar uw wensen en u waar nodig kunnen adviseren over praktische zaken. 
Wij bouwen uw droomjacht aan de hand van de tekeningen van uw jachtarchitect. Deze heeft met u uw wensen uitgebreid doorgenomen – vaargebied, voorzieningen, verblijfsduur aan boord etc. – en deze verwerkt in een bouwtekening. Van deze tekening maken wij het casco van uw droomjacht. 

Beroepsvaart

Wat geldt voor de pleziervaart geldt in grote mate ook voor de beroepsvaart. Afhankelijk van uw wensen en conform bouwtekening, bouwen wij het casco van uw visboot, bijboot of sloep.
Een uniek, maar zeer geschikt ontwerp voor de kustvisserij van onze Noordzeekust is de Ocean Fisher. Van dit Canadese ontwerp varen al vele polyester ‘kotters’ in de Canadese kustwateren. Kenmerkend voor het slechts 12 meter lange schip zijn de hoge steven, die het scheep zeer zeewaardig maakt en het ook veel groter doet lijken.
GM Yachting bouwt dit schip in staal en past het aan voor de hier gebruikte vismethoden.

 

Verbouw

U bent tevreden over uw eigen schip, maar zou net wat meer comfort willen of de vaareigenschappen willen verbeteren of een grondige refit? GM Yachting adviseert u bij uw wensen en voert deze ook voor u uit. Van grootschalige verbouwingen tot kleine aanpassingen zoals het inbouwen van een boegschroef of vuilwatertank.

Wanneer u een roestvaststalen constructie wilt aanpassen of nieuw wilt laten maken, dan kunt u ook rekenen op het vakmanschap van GM Yachting.

 

Stalling

De eigen botenwagen verzorgt het transport tussen loods en kraan.De twee ruime botenloodsen bieden voldoende ruimte om uw schip te stallen. Het is in onze loodsen toegestaan zelfwerkzaamheden aan uw boot te verrichten met uitzondering van lassen en slijpen. Dit is in overleg op een andere plaats mogelijk. De loodsen zijn voorzien van goede verlichting en overdag is er voldoende zonlicht dankzij de vele glasheldere dakplaten die aanwezig zijn in de loods. Het is ook mogelijk uw schip buiten te stallen en kunt u in de buitenlucht alle zelfwerkzaamheden aan uw schip uitvoeren.